Ad Interest Manager

For at gøre vores annoncer mere relevante og nyttige for dig bruger vi kvalificerede gæt om dine interesser baseret på din aktivitet på Yahoos websites og i Yahoos tjenester. Nogle af de annoncer, vi viser dig, afspejler disse interesser. Ved hjælp af værktøjerne på denne side kan du tilvælge eller fravælge interessebaseret annoncering, analyse af kommunikationsindhold til annonceformål og deling af dine oplysninger med samarbejdspartnere med henblik på sammenholdelse og tilføjelse af data. Dine valg i Ad Interest Manager har ingen indflydelse på de interesser, du udtrykkeligt angiver over for Yahoo andre steder. Lær mere.

Dine annoncevalg

Din enhed og dig

Vi tilpasser nogle annoncer baseret på oplysninger, der sendes til os fra din enhed, og/eller oplysninger, som du har opgivet ved tilmeldingen. Dit fravalg gælder ikke for brugen af disse demografiske eller geografiske oplysninger i forbindelse med målretning af kommunikation. Dette er de oplysninger, vi har om dig.

Understøttet af annoncer

Hos Yahoo mener vi, at vores annoncer kan være en del af en spændende og mere interessant oplevelse, og giver vores brugere mulighed for at definere, hvilke annoncer der vises, i vores Ad Interest Manager og i Ad Feedback-funktionen, så de er så relevante for dem som muligt.

Mere

Andet input

Udover de oplysninger, der vises her, bruger Yahoo muligvis offentligt tilgængelige oplysninger eller oplysninger leveret af samarbejdspartnere i forbindelse med tilpasningen af nogle af de annoncer, vi viser dig.

Mere

Network Advertising Initiative

Yahoo er medlem af Network Advertising Initiative (NAI) i USA. Lær mere om, hvordan du kan fravælge andre annoncenetværk.