Ad Interest Manager

For at gøre vores annoncer mere relevante og nyttige for dig bruger vi kvalificerede gæt om dine interesser baseret på din aktivitet på Yahoos websites og i Yahoos tjenester. Nogle af de annoncer, vi viser dig, afspejler disse interesser. Ved hjælp af værktøjerne på denne side kan du tilvælge eller fravælge interessebaseret annoncering, analyse af kommunikationsindhold til annonceformål og deling af dine oplysninger med samarbejdspartnere med henblik på sammenholdelse og tilføjelse af data. Dine valg i Ad Interest Manager har ingen indflydelse på de interesser, du udtrykkeligt angiver over for Yahoo andre steder. Lær mere.

Frameldingen af BrightRoll administreres separat.

Dine annoncevalg

Dine interessekategorier

Vi bruger oplysninger om mange af de sider, du har besøgt, annoncer, du har set og klikket på, nogle af dine søgninger på Yahoo samt din brug af tjenester til at oprette interessekategorier, som vi bruger til at vælge, hvilken type annoncer og indhold, du gerne vil se. Du kan redigere eller fravælge eller fravælge interessebaserede annoncer eller andre funktioner i det hele taget. Se alle standardkategorier

Din enhed og dig

Vi tilpasser nogle annoncer baseret på oplysninger, der sendes til os fra din enhed, og/eller oplysninger, som du har opgivet ved tilmeldingen. Dit fravalg gælder ikke for brugen af disse demografiske eller geografiske oplysninger i forbindelse med målretning af kommunikation. Dette er de oplysninger, vi har om dig.

Dine andre enheder

Vi bruger loginoplysninger til bedre at kunne vise dig relevante og nyttige annoncer. Dette er de enheder, som Yahoo har oplevet dig logge ind med før, og også de enheder, som Yahoo vil vise annoncer på skræddersyet efter dine interesser. Hvis du ikke regner med at bruge disse enheder med Yahoo længere, skal du fjerne dem fra listen.

Understøttet af annoncer

Hos Yahoo mener vi, at vores annoncer kan være en del af en spændende og mere interessant oplevelse, og giver vores brugere mulighed for at definere, hvilke annoncer der vises, i vores Ad Interest Manager og i Ad Feedback-funktionen, så de er så relevante for dem som muligt.

Mere

Andet input

Udover de oplysninger, der vises her, bruger Yahoo muligvis offentligt tilgængelige oplysninger eller oplysninger leveret af samarbejdspartnere i forbindelse med tilpasningen af nogle af de annoncer, vi viser dig.

Mere

Network Advertising Initiative

Yahoo er medlem af Network Advertising Initiative (NAI) i USA. Lær mere om, hvordan du kan fravælge andre annoncenetværk.