Πρόγραμμα διαχείρισης ενδιαφερόντων διαφημίσεων

Για να καταστήσουμε τις διαφημίσεις μας πιο σχετικές και χρήσιμες για εσάς, υποθέτουμε τα ενδιαφέροντά σας βάσει της δραστηριότητάς σας στους ιστότοπους και τις υπηρεσίες της Yahoo. Ορισμένες από τις διαφημίσεις που εμφανίζουμε σε εσάς αντικατοπτρίζουν αυτά τα ενδιαφέροντα. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος, την ανάλυση του περιεχομένου επικοινωνιών για διαφημιστικούς σκοπούς και την κοινοποίηση των πληροφοριών σας σε συνεργάτες για αντιστοίχιση και προσθήκες δεδομένων χρησιμοποιώντας τα εργαλεία σε αυτήν τη σελίδα. Οι επιλογές σας εντός της Διαχείρισης διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων δεν επηρεάζουν τα ενδιαφέροντα που δηλώνετε ρητά στο Yahoo αλλού. Μάθετε περισσότερα.

Η διαχείριση της εξαίρεσης από την BrightRoll πραγματοποιείται ξεχωριστά.

Οι επιλογές σας για την προβολή διαφημίσεων

Οι κατηγορίες ενδιαφερόντων σας

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες σχετικά με πολλές από τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, τις διαφημίσεις που έχετε δει και στις οποίες έχετε κάνει κλικ, μερικές από τις αναζητήσεις σας στο Yahoo και τη χρήση από μέρους σας των υπηρεσιών μας, για να δημιουργήσουμε κατηγορίες ενδιαφερόντων που μας βοηθούν να επιλέξουμε τα είδη διαφήμισης και περιεχομένου που θέλετε να δείτε. Μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να αποεπιλέξετε κατηγορίες ή να εξαιρεθείτε συνολικά από τις διαφημίσεις και άλλες λειτουργίες βάσει ενδιαφερόντων. Δείτε όλες τις τυπικές κατηγορίες

Η συσκευή σας και εσείς

Μπορείτε να προσαρμόσετε ορισμένες διαφημίσεις βάσει των πληροφοριών που στέλνονται σε εμάς από τη συσκευή σας και/ή πληροφορίες που παρέχετε κατά την εγγραφή. Η εξαίρεσή σας δεν ισχύει για χρήση αυτών των δημογραφικών ή γεωγραφικών στοιχείων για στόχευση. Έτσι εμφανίζεστε σε εμάς.

Οι άλλες σας συσκευές

Χρησιμοποιούμε στοιχεία σύνδεσης για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα με σχετικές και χρήσιμες διαφημίσεις. Αυτές είναι οι συσκευές με τις οποίες η Yahoo παρατήρησε ότι συνδεθήκατε στο παρελθόν, καθώς και οι συσκευές στις οποίες η Yahoo θα προβάλλει διαφημίσεις προσαρμοσμένες βάσει των ενδιαφερόντων σας. Εάν πιστεύετε ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσετε αυτές τις συσκευές με τη Yahoo, αφαιρέστε τις από τη λίστα.

Με υποστήριξη για διαφημίσεις

Στη Yahoo πιστεύουμε ότι οι διαφημίσεις μας μπορούν να είναι μέρος μιας συναρπαστικής και πλήρους εμπειρίας και δίνουμε στους χρήστες μας τη δυνατότητα να διαμορφώνουν το ποιες διαφημίσεις βλέπουν, ώστε να είναι όσο περισσότερο σχετικές γίνεται για αυτούς μέσω της Διαχείρισης ενδιαφερόντων διαφημίσεων και του μηχανισμό Σχολίων για διαφημίσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Άλλες καταχωρίσεις

Επιπλέον των πληροφοριών που εμφανίζονται εδώ, η Yahoo μπορεί να χρησιμοποιεί πληροφορίες που διατίθενται δημοσίως ή πληροφορίες που παρέχονται από συνεργάτες, για να βοηθήσει στην προσαρμογή ορισμένων από τις διαφημίσεις που εμφανίζουμε σε εσάς.

Περισσότερες πληροφορίες

Αρχή διαδικτυακής διαφήμισης

Η Yahoo είναι μέλος της Αρχής διαδικτυακής διαφήμισης (NAI) στις Η.Π.Α. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης από άλλα δίκτυα διαφημίσεων.