Ad Interest Manager

Jotta sinulle on enemmän hyötyä mainoksistamme, teemme johtopäätöksiä kiinnostuksenkohteistasi sen perusteella, kuinka toimit Yahoon sivustoissa ja palveluissa. Jotkut sinulle näyttämämme mainokset heijastavat kiinnostuksenkohteitasi. Tällä sivulla olevien työkalujen avulla voit valita, ettet halua vastaanottaa kiinnostuksenkohteisiin perustuvaa mainontaa. Voit myös valita, että me emme analysoi viestiesi sisältöä mainontatarkoituksiin tai jaa sinua koskevaa tietoa yhteistyökumppaneiden kanssa sovitettavia ja lisättäviä tietoja varten. Ad Interest Managerissa tekemäsi valinnat eivät vaikuta kiinnostuksenkohteisiisi, jotka olet ilmoittanut Yahoolle erikseen muualla. Lisätietoja.

Mainostusvalintasi

Laitteesi ja sinä

Voimme kohdentaa joitain mainoksia laitteesi meille lähettämän tiedon perusteella ja/tai rekisteröityessäsi antamien tietojen perusteella. Valinnan poistaminen ei koske näiden demografisten tai maantieteellisten tietojen käyttöä kohdennustarkoituksiin. Näin näyt meille.

Mainostajien tukemat

Me Yahoolla uskomme, että mainokset voivat olla osa jännittävää, immersiivistä kokemusta ja pyrimme mahdollistamaan sen, että käyttäjämme voivat muokata mainoksia mahdollisimman sopiviksi itselleen Ad Interest Managerin ja Ad Feedback -mekanismin avulla.

Lisää

Muut lähteet

Täällä kuvailtavien tietojen lisäksi Yahoo voi käyttää yleisesti saatavilla olevaa tai yhteistyökumppaneiden tarjoamaa tietoa kohdentaakseen joitain näyttämiään mainoksia.

Lisää

Network Advertising Initiative -aloite

Yahoo kuuluu Network Advertising Initiative -aloitteeseen (NAI) Yhdysvalloissa. Lisätietoja siitä, kuinka voit poistaa itsesi muista mainosverkostoista.