Ad Interest Manager

For å kunne gjøre reklamer mer relevante og nyttige for deg, gjør vi kvalifisert gjetning om dine interesser, basert på din aktivitet på Yahoos nettsteder og tjenester. Noen av reklamene vi viser deg gjenspeiler disse interessene. Du kan velge bort interessebasert reklame, analyse av kommunikasjonsinnhold for reklame, deling av din informasjon med partnere for samkjøring og tilføying av data ved hjelp av verktøyene på denne siden. Dine valg innen Ad Interest Manager påvirker ikke interessene du oppgir andre steder til Yahoo. Finn ut mer.

Bortvelgingen for BrightRoll håndteres separat.

Dine valg om annonsering

Dine interessekategorier

Vi bruker informasjon om mange av sidene du har vært inne på, reklame du har sett og klikket på, noen av søkene dine på Yahoo, samt din bruk av våre tjenester, for å skape interessekategorier som hjelper oss med å velge type reklame og innhold som du vil se. Du kan endre eller velge bort kategorier eller interessebasert reklame og andre funksjoner til sammen. Se alle standardkategorier

Din enhet og deg

Vi kan tilpasse enkelte reklamer basert på informasjon sendt til oss av din enhet og/eller informasjon du oppgir under registrering. Det at du velger dette bort gjelder ikke bruk av denne demografiske eller geografiske informasjonen til målrettet reklame. Slik vises du for oss.

Dine andre enheter

Vi bruker påloggingsinformasjon for å kunne tilby deg mer relevante og nyttige reklamer. Dette er enhetene som Yahoo har sett at du har logget deg på tidligere, og enhetene Yahoo viser reklame på, som er skreddersydd til dine interesser. Hvis du tror at du ikke lenger skal bruke disse enhetene med Yahoo, fjerner du dem fra listen.

Reklamestøttet

Hos Yahoo synes vi at annonsene kan bli en del av en spennende opplevelse, og vi oppfordrer våre brukere til å forme de annonsene de ser, slik at de kan være så relevante som mulig. Dette gjøres ved hjelp av Ad Interest Manager og Ad Feedback.

Mer

Andre innspill

I tillegg til informasjonen som vises her, kan Yahoo bruke offentlig tilgjengelig informasjon gitt av partnere, for å hjelpe med tilpasning av noen av reklamene vi viser deg.

Mer

Network Advertising Initiative

Yahoo er et medlem av Netword Advertising Initiative (NAI) i USA. Lær mer om hvordan du velger bort andre reklamenettverk.