Ad Interest Manager

For å kunne gjøre reklamer mer relevante og nyttige for deg, gjør vi kvalifisert gjetning om dine interesser, basert på din aktivitet på Yahoos nettsteder og tjenester. Noen av reklamene vi viser deg gjenspeiler disse interessene. Du kan velge bort interessebasert reklame, analyse av kommunikasjonsinnhold for reklame, deling av din informasjon med partnere for samkjøring og tilføying av data ved hjelp av verktøyene på denne siden. Dine valg innen Ad Interest Manager påvirker ikke interessene du oppgir andre steder til Yahoo. Finn ut mer.

Dine valg om annonsering

Din enhet og deg

Vi kan tilpasse enkelte reklamer basert på informasjon sendt til oss av din enhet og/eller informasjon du oppgir under registrering. Det at du velger dette bort gjelder ikke bruk av denne demografiske eller geografiske informasjonen til målrettet reklame. Slik vises du for oss.

Reklamestøttet

Hos Yahoo synes vi at annonsene kan bli en del av en spennende opplevelse, og vi oppfordrer våre brukere til å forme de annonsene de ser, slik at de kan være så relevante som mulig. Dette gjøres ved hjelp av Ad Interest Manager og Ad Feedback.

Mer

Andre innspill

I tillegg til informasjonen som vises her, kan Yahoo bruke offentlig tilgjengelig informasjon gitt av partnere, for å hjelpe med tilpasning av noen av reklamene vi viser deg.

Mer

Network Advertising Initiative

Yahoo er et medlem av Netword Advertising Initiative (NAI) i USA. Lær mer om hvordan du velger bort andre reklamenettverk.