Ad Interest Manager

Om onze advertenties relevanter en bruikbaarder te maken voor jou extrapoleren we jouw interesses op basis van je activiteiten op websites en services van Yahoo. Bepaalde advertenties die we je tonen reflecteren deze interesses. Je kunt je met behulp van de hulpprogramma‘s op deze pagina afmelden voor alle op interesses gebaseerde advertenties en inhoud, analyse van je communicatie-inhoud voor reclamedoeleinden, het delen van je gegevens met partners voor het overeenstemmen en toevoegen van gegevens. Jouw keuzes binnen Ad Interest Manager zijn niet van invloed op interesses die je elders uitdrukkelijk bij Yahoo vermeldt. Meer informatie.

Het uitschrijven uit BrightRoll wordt apart beheerd.

Jouw advertentiekeuzes

Je interessecategorieën

We gebruiken gegevens over veel van de pagina‘s die je hebt bezocht, over advertenties die je hebt gezien en waarop je hebt geklikt, over sommige zoekopdrachten in Yahoo en over je gebruik van onze services om interessecategorieën te maken die ons helpen kiezen wat voor soort advertenties en inhoud je te zien krijgt. Je kunt categorieën bewerken of uitschakelen, of je volledig afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties en andere functies. Alle standaardcategorieën zien

Je apparaat en jij

We passen sommige advertenties aan op basis van gegevens die naar ons zijn gestuurd via je apparaat en/of gegevens die je hebt opgegeven tijdens de registratie. Je afmelding is niet van toepassing op het gebruik van deze demografische of geografische gegevens voor gerichte advertenties. Zo sta je bij ons bekend.

Je overige apparaten

We maken gebruik van aanmeldingsgegevens om beter in staat te zijn relevante, nuttige advertenties te tonen. Dit zijn de apparaten waarmee je je al eerder bij Yahoo hebt aangemeld. Op deze apparaten toont Yahoo advertenties die zijn afgestemd op jouw interesses. We vragen je de apparaten die je niet meer voor Yahoo denkt te gebruiken, uit de lijst te verwijderen.

Door advertenties ondersteund

Wij van Yahoo geloven dat onze advertenties deel kunnen uitmaken van een opwindende, meeslepende ervaring en we bieden onze gebruikers de kans om de advertenties die zij zien zo relevant mogelijk te maken via onze Ad Interest Manager en het Ad Feedback mechanism.

Meer informatie

Andere bronnen

Naast de hier getoonde gegevens kan Yahoo ook gebruikmaken van openbaar beschikbare gegevens of gegevens geleverd door partners voor het maken van gerichte advertenties.

Meer informatie

Network Advertising Initiative

Yahoo is lid van het Network Advertising Initiative (NAI) in de VS. Meer informatie over hoe je je kunt afmelden voor andere advertentienetwerken.