Ad Interest Manager (Manager interese pentru reclame)

Pentru ca anunțurile noastre să fie mai relevante și mai utile pentru dvs., încercăm să ne dăm seama despre interesele dvs. pe baza activității dvs. legată de site-urile și serviciile Yahoo. Unele dintre reclamele pe care vi le afișăm reflectă aceste interese. Folosind instrumentele de pe această pagină, puteți renunța la anunțurile bazate pe interese, la analiza comunicațiilor în scopuri publicitare și la partajarea informațiilor dvs. cu partenerii în scopul potrivirii datelor și adăugării de conținuturi. Alegerile dvs. în cadrul Ad Interest Manager nu vor afecta interesele pe care le declarați în mod explicit pentru Yahoo în alte părți. Aflați mai multe.

Opțiunile dvs. de publicitate

Dvs. şi dispozitivul dvs.

Este posibil să particularizăm anumite reclame în funcţie de informaţiile pe care ni le trimite dispozitivul dvs. şi/sau de informaţiile pe care le-aţi furnizat în timpul înregistrării. Renunţarea de către dvs. la opţiune nu se aplică utilizării acestor informaţii demografice sau geografice pentru direcţionare. Iată cum vă prezentaţi.

Susținut prin anunțuri

La Yahoo, credem că anunțurile noastre pot face parte dintr-o experiență interesantă, captivantă. Dăm posibilitatea utilizatorilor noștri să modeleze anunțurile pe care le văd, astfel încât acestea să fie cât mai relevante pentru aceștia. Facem acest lucru prin intermediul instrumentului Ad Interest Manager și al mecanismului de feedback privind anunțurile.

Mai multe

Alte intrări de date

Pe lângă informațiile afișate aici, este posibil ca Yahoo să utilizeze informații disponibile în mod public sau informații furnizate de parteneri pentru a particulariza unele dintre reclamele pe care vi le afișăm.

Mai multe

Network Advertising Initiative (Iniţiativa de publicitate în reţea)

Yahoo este membru al NAI (Network Advertising Initiative - Iniţiativa de publicitate în reţea) în SUA. Aflaţi mai multe despre modul de renunţare la opţiune pentru alte reţele de publicitate.