Ad Interest Manager

För att göra våra annonser mer relevanta och användbara för dig gör vi kvalificerade gissningar om dina intressen baserat på din aktivitet på Yahoos webbplatser och tjänster. Några av de annonser vi visar dig återspeglar dessa intressen. Du kan välja bort intressebaserad annonsering, analys av kommunikationsinnehåll för reklamändamål, och utbyte av din information med partners för datamatchning och lägger till med hjälp av verktygen på den här sidan. Dina val inom Ad Interest Manager påverkar inte intressen du uttryckligen uppger för Yahoo på andra ställen. Läs mer.

Avanmälan för BrightRoll hanteras separat.

Dina annonseringsval

Dina intressekategorier

Vi använder information om många av de sidor du har besökt, annonser som du har sett och klickat, vissa av dina sökningar på Yahoo och din användning av våra tjänster för att skapa intressekategorier som hjälper oss att välja vilka typer av annonser och innehåll som du vill se. Du kan ändra eller avmarkera kategorier eller välja bort intressebaserade annonser och andra funktioner helt och hållet. Visa alla standardkategorier

Din enhet och du

Vi anpassar en del annonser utifrån information som skickas till oss från din enhet och/eller information som du försåg oss med under registreringen. Din avanmälan gäller inte användningen av denna demografiska eller geografiska information för målinriktning. Så här framstår du för oss.

Din andra enhet

Vi använder inloggningsuppgifter för att kunna ge dig relevanta och användbara annonser. Dessa är enheterna som Yahoo har sett dig logga in från tidigare och enheterna som Yahoo kommer att visa annonser som är anpassade efter dina intressen på. Om du inte längre kommer använda dessa enheter med Yahoo kan du ta bort dem från listan.

Annonsstödd

På Yahoo tror vi att våra annonser kan vara en del av en spännande och uppslukande upplevelse, och vi möjliggör för våra användare att forma annonserna de ser så att de är så relevanta som möjligt för dem genom vår Ad Interest Manager och Ad Feedback mechanism.

Läs mer

Annan indata

Utöver den information som visas här kan Yahoo använda allmänt tillgänglig information eller information som tillhandahålls av partners för att skräddarsy några av de annonser vi visar dig.

Läs mer

Network Advertising Initiative

Yahoo är medlem i Network Advertising Initiative (NAI) i USA. Läs mer om hur du avanmäler dig från andra annonsnätverk.