Ad Interest Manager

För att göra våra annonser mer relevanta och användbara för dig gör vi kvalificerade gissningar om dina intressen baserat på din aktivitet på Yahoos webbplatser och tjänster. Några av de annonser vi visar dig återspeglar dessa intressen. Du kan välja bort intressebaserad annonsering, analys av kommunikationsinnehåll för reklamändamål, och utbyte av din information med partners för datamatchning och lägger till med hjälp av verktygen på den här sidan. Dina val inom Ad Interest Manager påverkar inte intressen du uttryckligen uppger för Yahoo på andra ställen. Läs mer.

Dina annonseringsval

Din enhet och du

Vi anpassar en del annonser utifrån information som skickas till oss från din enhet och/eller information som du försåg oss med under registreringen. Din avanmälan gäller inte användningen av denna demografiska eller geografiska information för målinriktning. Så här framstår du för oss.

Annonsstödd

På Yahoo tror vi att våra annonser kan vara en del av en spännande och uppslukande upplevelse, och vi möjliggör för våra användare att forma annonserna de ser så att de är så relevanta som möjligt för dem genom vår Ad Interest Manager och Ad Feedback mechanism.

Läs mer

Annan indata

Utöver den information som visas här kan Yahoo använda allmänt tillgänglig information eller information som tillhandahålls av partners för att skräddarsy några av de annonser vi visar dig.

Läs mer

Network Advertising Initiative

Yahoo är medlem i Network Advertising Initiative (NAI) i USA. Läs mer om hur du avanmäler dig från andra annonsnätverk.