Pengurus Minat Iklan

Untuk menjadikan iklan kami lebih berkaitan dan berguna kepada anda, kami membuat tekaan berdasarkan pengetahuan tentang minat anda daripada aktiviti anda di tapak dan perkhidmatan Yahoo. Sesetengah iklan yang kami tunjukkan kepada anda menggambarkan minat-minat ini. Anda boleh memilih keluar daripada iklan berdasarkan minat, analisis kandungan komunikasi untuk tujuan pengiklanan dan perkongsian maklumat anda dengan rakan kongsi untuk pemadanan dan pelampiran data menggunakan alat pada halaman ini. Pilihan anda dalam Pengurus Minat Iklan tidak menjejaskan minat yang telah anda isyitiharkan dengan jelas kepada Yahoo di tempat lain. Ketahui Lebih Lanjut.

Pilih keluar untuk BrightRoll diuruskan secara berasingan.

Pilihan Pengiklanan Anda

Kategori Minat Anda

Kami menggunakan maklumat tentang banyak halaman yang telah anda lawati, iklan yang telah anda lihat dan klik, sesetengah carian yang anda lakukan di Yahoo dan penggunaan perkhidmatan kami untuk mencipta kategori minat yang membantu kami memilih jenis iklan dan kandungan yang ingin anda lihat. Anda boleh mengedit atau menyahpilih kategori atau memilih keluar daripada iklan berdasarkan minat dan ciri lain sepenuhnya. Lihat Semua Kategori Standard

Peranti Anda & Anda

Kami mungkin menyesuaikan beberapa iklan berasaskan maklumat yang dihantar kepada kami melalui peranti anda dan/atau maklumat yang anda berikan semasa pendaftaran. Pilihan keluar anda tidak terpakai untuk penggunaan maklumat demografi atau geografi ini untuk penyasaran. Begini penampilan anda kepada kami.

Peranti Anda Yang Lain

Kami menggunakan maklumat log masuk untuk menyediakan iklan yang berkaitan dan berguna dengan lebih baik kepada anda. Yahoo telah melihat anda melog masuk sebelum ini pada peranti ini dan Yahoo akan menunjukkan iklan yang disesuaikan dengan minat anda. Jika anda tidak lagi menjangkakan untuk menggunakan peranti-peranti ini dengan Yahoo, sila alihnya keluar daripada senarai.

Disokong Iklan

Di Yahoo, kami percaya bahawa iklan kami mampu menjadi sebahagian daripada pengalaman yang menarik lagi mengasyikkan dan kami memperkasakan pengguna kami untuk membentuk iklan yang mereka lihat melalui Pengurus Minat Iklan kami dan mekanisme Maklum Balas Iklan supaya berkaitan sebaik mungkin kepada mereka.

Lebih

Input-input Lain

Selain maklumat yang ditunjukkan di sini, Yahoo mungkin menggunakan maklumat yang boleh didapati secara umum atau maklumat yang disediakan oleh rakan kongsi untuk membantu menyesuaikan sesetengah iklan yang kami tunjukkan kepada anda.

Lebih

Inisiatif Pengiklanan Rangkaian

Yahoo ialah ahli Inisiatif Pengiklanan Rangkaian (NAI) di AS. Ketahui lebih lanjut mengenai cara memilih keluar rangkaian iklan yang lain.